Future 2017Wo-52

Algemene informatie

Banen

Naast 22 tennisbanen (waarvan 10 indoor), 8 badmintonbanen en een padelbaan, beschikt Sportpark de Kegel tevens over een hal waar indoor voetbal gespeeld kan worden. De 12 buitenbanen worden bespeeld door Tennisvereniging De Kegel. Voor meer info over de vereniging kunt u de site van TVK bezoeken.

tennispark3
tennispark
tennispark2
binnenbaanverhuur

Horeca

Voor een heerlijke maaltijd of een drankje kunt u een bezoek brengen aan ons eigen gezellige restaurant met zonnig terras. Ook bieden wij buffetten en arrangementen voor groepen en bedrijven.

Klik hier voor onze menukaart

Voor reserveringen of vragen over arrangementen kunt u contact opnemen via of ons bellen op 020-6432822.

Ons terras

Ons zonnige terras is gerenoveerd en uitgebreid.

Sportwinkel QD Sports

In ons centrum vindt u ook de tennissportwinkel van Sebastiaan Blesgraaf, QD Sports . Hier kunt u terecht voor alle tennisbenodigdheden.

QD-KegelTV-bespanservice

Tennislessen

Bij Sportpark de Kegel kunt u ook tennislessen volgen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen op onze banen terecht om het spel onder de knie te krijgen of hun slag te verbeteren. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd en niveau. De lessen worden verzorgd door het professionele coaches team van de Laurense Tennisschool, gevestigd op Sportpark de Kegel.

Kijk voor meer informatie over tarieven, tijden, trainers en voorwaarden op de website van de organisatie, www.tennisteamamstelveen.nl, of bel 020-820 82 64.

Tevens verzorgt Sportpark de Kegel in samenwerking met Laurense Tennisschool evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers.

Kegel-Banner


Er zijn bij ons ook een aantal professionele privétennisleraren werkzaam. Zij verzorgen privé- en groepslessen op onze indoorbanen. Hieronder de namen met telefoonnummers:

Jack Souisa 06-23359188
Sander Reep 06-86092170
Mayumi Konishi 06-15310220
Andy van Rijn 06-55857037
Marcel van Nes 06-14699182
Yvonne Wyermans 06-53650401
Marcel Doeze 06-26875457

Sportschool en Fysio

Ook huist er een sportschool, Karel Gietelink , waar verschillende sporten (o.a. judo) worden beoefend, in ons sportcentrum en is er een fysiotherapiepraktijk in het gebouw aanwezig.

Tennisvereniging De Kegel

De tennisvereniging op ons centrum is Tennisvereniging De Kegel (TV de Kegel).
De vereniging huurt in het zomerseizoen al onze buitenbanen voor vrijspelen, competities, "tossen", toernooien en evenementen.
Meer info op www.tvdekegel.nl

Bowling de Kegel

Naast Tennis de Kegel vindt u het gezellige bowlingcentrum De Kegel.
Klik op bovenstaande link voor informatie over dit gezellige bowlingcentrum.
Bowling de Kegel
 

Bistro Nice!

Voor een heerlijk diner in een gezellige sfeer kunt u ook terecht bij Bistro Nice!, gesitueerd naast het bowlingcentrum.
Bistro Nice!

Kegel-Banner